Varibel by Dutch Hearing Engineers
 Varibel by Dutch Hearing Engineers
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
GESCHIEDENIS
Van idee, via concept naar de Varibel Hoorbril.
Varibel door de jaren heen
Van vaag idee naar een uitmuntende hooroplossing
In 2003 startte de samenwerking tussen Varibel, Philips Electronics BV en TU Delft, om te komen tot de ontwikkeling van 'de Hoorbril'. 

De lancering van de Varibel Hoorbril in 2006 zorgde voor een stroom van aandacht van de Internationale audiologie gemeenschap. De conclusie van tal van onderzoeken was eenduidig: voor spraakverstaanbaarheid in een rumoerige omgeving, is de Varibel Hoorbril aanzienlijk beter dan andere hoortoestellen.

Aangemoedigd door de positieve reacties van zowel oude als nieuwe gebruikers, zijn de ontwikkelaars van Varibel in staat geweest om een schare trouwe klanten aan Varibel te binden. Vanaf het jaar 2014 werden internationale ambities werden nagejaagd. Helaas waren de ambities groter dan het financieel rendement. De toenmalige investeerders hadden onvoldoende vertrouwen om een kapitaalinjectie te doen die nodig was om het 'volgende niveau' te bereiken. Een klap voor directie, medewerkers en relaties.

Het vertrouwen van hoorspecialist Bas Striekwold in de Varibel hoorbril resulteerde medio 2018 tot de oprichting van een nieuw bedrijf, Dutch Hearing Engineers B.V. Dutch Hearing Engineers wist de rechten te bemachtigen van de Varibel hoorbril. Onder leiding van Bas Striekwold werd een visie geformuleerd voor de toekomst van de Varibel hoorbril en ontstond draagvlak onder (potentiële) investeerders, waardoor uiteindelijk een ruime kapitaalinjectie gedaan kon worden voor een nieuwe start.  

2018 en 2019 staan in het opbouwen en uitbouwen van de organisatie en het bedienen van (toekomstige) klanten met de kwalitatief hoogwaardige hoorbrillen van Varibel.

CookieverklaringDisclaimerPrivacyverklaring

Copyright Dutch Hearing Engineers B.V. - Alle rechten voorbehouden


Funnel Connected Website Template via Ementes.