CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
BLOG
Waardevolle inzichten en informatie
Hoorbeperking en hulpmiddelen
Bekijk het hele overzicht van blog-artikelen Dutch Hearing Engineers B.V. en krijg waardevolle inzichten en informatie over hoorbeperking en hulpmiddelen. Lees meer >>
Maker van Varibel-hoorbril gered
Geschreven op 28 augustus 2018 door Bas Striekwold
VARIBEL MAAKT EEN DOORSTART - Amper zes maanden na het aantreden van Bas Striekwold als bestuurder bij Varibel Innovations B.V. ging de maker van de Varibel hoorbril failliet. Een unieke en perfecte hooroplossing dreigde verloren te gaan. 
De liefde voor het vak van audicien, zijn geloof in het uitzonderlijke Varibel-concept alsmede alle positieve uitingen van klanten deden Bas Striekwold besluiten wegen te zoeken om Varibel voor de consument te behouden. Door het nemen van adequate, ter zake doende, initiatieven is het Bas gelukt het unieke Varibel product alsmede het professioneel implementatieteam, primair voor de Nederlandse markt te behouden. Zijn werklust en doorzettingsvermogen hebben geleid tot de oprichting van Dutch Hearing Engineers B.V. welke haar activiteiten richt, naast de Nederlandse thuismarkt, op België, Duitsland en Engeland. Een uitzonderlijk hoorconcept zal vanuit de thuisbasis in Elst haar weg vinden in Nederland en Europa.  

Dutch Hearing Engineers B.V. heeft alle rechten verworven de Varibel-hoorbril te produceren, te verkopen en te servicen. Vanuit een negental verkoop/service locaties worden potentiële gebruikers van de hoorbril bediend en klanten ‘geserviced’. Voor relaties die een hoorbril aanschaften bij Varibel Innovations B.V. en hun garantie-aanspraken zagen verdwijnen bij het faillissement, is een alternatieve-garantieregeling ontwikkeld. Dit betekent dat ook zij blijvend van de diensten van Dutch Hearing Engineers B.V. gebruik kunnen maken.

Over de Varibel Hoorbril
In 2003 startte de samenwerking tussen Varibel, Philips Electronics BV en TU Delft om te komen tot de ontwikkeling van 'de hoorbril'. De lancering van de Varibel hoorbril in 2006 zorgde voor een stroom van aandacht van internationale audiologie experts. De conclusie van tal van onderzoeken was eenduidig: voor spraakverstaanbaarheid in een rumoerige omgeving is de Varibel hoorbril aanzienlijk beter dan andere hoortoestellen.

Meer informatie op: www.varibel.nl  

Over de auteur: Bas Striekwold

Bas is de Managing Director en Hoorspecialist bij Dutch Hearing Engineers B.V. en vanaf 2010 actief in de wereld van hoortoestellen en gehoorapparaten. Zijn passie voor muziek en geluid ontstond zelfs ruim voor die tijd. In zijn vrije tijd spant Bas zich graag in op de wielrenfiets of mountainbike maar geniet zo nu en dan ook, samen met zijn vrouw, van verre oorden.

CookieverklaringDisclaimerPrivacyverklaring

Copyright Dutch Hearing Engineers B.V. - Alle rechten voorbehouden


Funnel Connected Website Template via Ementes.